باکتریهای پروبیوتیک و اهمیت تغذیه ای آنها 27 ص

دانلود مستقیم «باکتریهای پروبیوتیک و اهمیت تغذیه ای آنها 27 ص» | دسته «کتاب ، جزوه» | دریافت فایل از لنز 24 |

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 27

 

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین

موضوع تحقیق : باکتریهای پروبیوتیک و

اهمیت تغذیه ای آنها

استاد مربوطه : سرکار خانم شهبازی

گردآورنده : الهه حیدری دهکردی

ساناز امیر ریاحی

*پروبیوتیکها میکروبهایی که باید خورد*

*تاریخ پروبیوتیک

پیشینه استفاده از پروبیوتیک‌ها به زمانی برمی گردد که یک پزشک روسی به نام “متچنیکف” فهمید که خوردن یک نوع ماست تخمیر شده از شیر، سبب طول عمر و حفظ سلامت روستاییان بلغاری شده است.

بیشترین تحقیقات در ایران روی ماست انجام شده و پژوهشگران موفق شده‌اند با افزودن برخی مکمل‌های لبنی، ویژگی‌های نامطلوب ماست پروبیوتیکی را بهبود بخشند.

فرآورده هاي پروبيوتيكي بنا بر تعريف مولر ” مكملهاي غذايي ميكروبي زنده اي هستند كه با تنظيم فلور ميكروبي روده و جايگزين شدن در آنجا باعث ايجاد اثرات مفيد سودمند و سلامت بخشي براي مصرف كننده مي باشند.” لذا اين فرآورده هاي غذايي جزء غذاهاي فراويژه طبقه بندي مي شوند. زيرا علاوه بر ارزش تغذيه اي ، اثرات درماني و سلامت بخشي چون مهار عفونت هاي دستگاه گوارش از جمله كاهش سطح كلسترل خون، تقويت سيستم ايمني، افزايش سطح تحمل لاكتوز و فعاليت ضد سرطاني برخوردار مي باشد. مهمترين مكانيسم هايي كه اين ميكروارگانيسم هاي بوسيله آن مي توانند موجب ارتقاء سلامت مصرف كننده شوند شامل توليد اسيدهاي آلي، پراكسيدها، باكتريوسين ها و رقابت با پاتوژن هاي روده اي براي تصاحب جايگاه هاي اتصال روي موكوس و رقابت براي جذب